myadventure

Kategori: Volontärresor AB

Inspirationsmöte Göteborg

Idag är ni  välkkomna på inspirationsmöte hos Volontärresor AB i Göteborg kl18. Anmäl er gärna i förväg här. Mötet kommer handla generellt om volontärarbete och dera projekt runt om i världen men ni kommer också få lyssna på en tidigare volontär. Låter det spännande och du bor i trakten? kom och lyssna!

Tid: kl18 - 19.30

Plats: Volontärresor AB, Kungsgatan 48A, Göteborg

SACO- mässan Stockholm

Plats: Älvsjö 

Tid: mellan 26/11 - 28/11

Volontärresor står på mässan under tre dagar då du är välkomen att träffa dem. Det kommer att finnas representanter från kontoret men även tidigare volontärer som är där och berättar om deras äventyr. 

Du hittar dem i monter C12:40.

Inspirationsmöte Stockholm

Varmt välkomna till inspirationsmöte i Stockholm. Under kvällen kommer dem att berätta generellt om volontärresor och deras projekt runt om i världen. Men det finns även en tidigare volontär som medverkar under mötet och ska berätta som sin upplevelse som volontär för er. Anmäl er gärna i förväg på deras hemsida. 

Tid: kl18

Plats: Volontärresor Stockholm, Folkungagatan 122

Kunskap och framtidsmässan i Göteborg

Volontärresor deltar på den mycket populära mässan Kunskap och Framtid. Under tre dagar är du välkommen att träffa representanter från Volontärresor AB och även tidigare volontärer som kan berätta om sin resa. Välkommna!

Paket från Volontärresor AB

Förra veckan kom det ett paket från Volontärresor som innehöll ett reselakan, ett myggnät och deras t-shirt. Jag är såå glad, allt kommer verkligen komma till användning under resan.  Inte förrän under resan kommer ni få se mer om produkterna, håll utkik!

Alla produkter finns i deras shop, klicka här för att komma dit. 

Event

Volontärresor AB håller inspirationsmöten och andra event runt om i Sverige. Ni kan gå in här för att se de kommande eventen med mer info. Att gå på et möte eller träffa dem på en mässa är självklart gratis, kom och fråga & lyssna!

Boka volontärresa

Både Thailand och Kina som jag ska besöka är populära resmål bland många turister, det kommer flera miljoner turiser varje år dit. Men det som turister inte ser när de besöker länder, det handlar inte bara om Kina och Thailand. Utan det som en turist inte ser i vilket land man än befinner sig i, är baksidan utav landet. Baksidan är barn & djur som lever under mycket svåra förhållanden.

Tack vare eldsjälar kan dessa utsatta barn fått en andra chans i livet, en andra chans från människor som ger dem omtänksamhet och kärlek som de annars inte skulle få. De animal rescue center Volontärresor arbetar med runt om i världen, ger djuren ett bra liv med någon som ser efter dem. Många utav dessa djur har innan de kom till sitt center utnyttjats på olika sätt. Bland annat genom att gå och tigga mat och pengar från turister. Vilket är hemskt. 

Dessa projekt skulle inte finnas kvar utan volontärernas engagemang, tack vare deras ekonomiska bidrag och tid gör att alla dessa projekt kan leva vidare och fortsätta hjälpa alla utsatta barn och djur som finns ute i världen. 

Varje volontär gör skillnad och tillsammans kan man skapa förändring. Funderar du på att resa som volontär? Då rekommenderar jag Volontärresor AB

       

Nytt samarbete, Volontärresor AB

Jag kan glatt presentera ett nytt samarbete med Volontärresor AB,

Volontärresor AB är en volontärreserbyrå, det är Sveriges äldsta och största. Detta bolag drivs helt utan vinstintresse med syftet att ge så många människor möjligheten att kunna resa iväg på olika projekt. Dom har 100 projekt över hela världen med fokus på barn och djur & natur. Med deras resor får du inte bara ett volontärarbete i bagaget, du får så mycket mer än det! Man lär sig mer om landet och hittar även på många nöjen genom deras extra aktiviteter som man kan boka. Såsom bergsbestigning, dykning, safari, språkkurser och mycket annat. Du kan alltså kombinera din volontärresa med annat, hur bra är inte det?

Genom att volontärarbeta stöttar man inte bara projektet på plats, utan du tar också med dig en massa ny erfarenhet, kunskap om landet och nya upplevelser hem igen, som skapar förändring i ditt liv hemma. Du börjar tänka annorlunda. 

Upp