myadventure

Kategori: Träning

Pineapple

                                                                              
Detta var den sista smaken jag hade att prova. 
 
Det luktade sjukt gott och smakade minst lika gott, konsistensen var bra och skulle kunna tänka mig att köpa detta igen. Den får 4/5. 
 

Efter gym

                                                                           
Efter gymmet idag passade jag på att göra en proteinsmoothie. Den innehåller:
 
- filmjölk
- hallon
- proteinpulver (lemon yoghurt)
- och även citronsaft, om man vill få lite extra smak på den
 
Mixa ihop allting, supergott!
 

Kiwi Yoghurt

                                                                                 
Denna var ingen höjdare. Provade först, då det var massa klumpar i den, hur mycket man än skakade den. Sen tog jag is i och skadade ännu mer för att få den kall och hoppades på att klumparna skulle försvinna. Det gjorde dom. Den gick att dricka och smaken var helt okej. Men ingen smak som jag skulle kunna köpa en 1 kilos burk utav. Den får 2/5.
 

Melon yoghurt

                                                                             
Denna var såå god, testade den efter träningen idag. Den får 4/5.

Under Armour

                                                                               

                                399 :-                                                                                                              299:-                                                                                                               249:-

                                                                  249:-                                                                                                                                                               299:-

Denna träningsoutfit vill jag ha, så sjukt snygga! Allt finns att köpa på Nelly.com för rimliga priser. 

Beef Jerky

Efter träningen imorse så testade jag Beef Jerky. Jag har ätit det förut och det är torkat kött som smakar salt. Det kanske inte ser så gott ut men det är hur gott som helst! Perfekt att äta lite proteiner i någon form efter en träning, antingen en shake eller varför inte detta? Denna får 5/5.

 

Mango

Testade nyss en ny smak utav proteinshake, denna gång blev det Mango. Det ända som var positivt med den var att den hade en cool färg. Annars så fick jag tvinga i mig den, smaken var verkligen inte god. Och då ska ni veta att jag är en person som tycker om mango i vanliga fall. Den får 0/5.

Kiwi Yoghurt

Igår innan träningen så tog jag det perfekta mellanmålet. Det passar både som frukosten och som ett litet mellanmål. Det är lätt att göra och är gott!

Man tar kvarg och blandar med proteinpulver och Fun light, igår valde jag smaken "Kiwi Yoghurt". Ta inte så mycket utav Fun light, då tar det över smaken! Rör ihop och toppa sedan med blåbär och hallon. Supergott! 

Rasberry White Chocolate

Denna är den första jag testade, den va sååå god. Smakade verkligen som hallonglass och var krämig men ändå tunn i konsistensen, perfekt! Blir skit taggad nu att testa resten av smakerna!! Denna får 4/5.

Träningsdags

Nu är det dags för ett hårt träningspass. Jag tycker det blir så mycket roligare att träna med fina och färgglada kläder. Vilka kläder är era favoriter?

 

Leverans

                                                                               
Här är det. Paketet jag snackade om från Fitnessguru. Jag gillar deras saker. Denna gång blev det:
 
- Fitnessnudlar
- Beefjerky
- One Whey proteinpulver fem stycken påsar
- Shaker
 
Deras mat har jag aldrig testat förut, dags att testa det nu! Jag beställde småpåsar i olika smaker på proteinpulvret för att bestämma vilken smak jag gillar bäst för att sedan beställa en stor burk. Jag valde Pineapple, Rasberry white chocolate, Melon yoghurt, Mango, Kiwi yoghurt. Ni får höra senare vilken jag gillade bäst! 
Sen tog jag även hem en liten shaker, jag gillar dom som är lite mindre. Och på fitnessguru kan man ta olika färg på varje liten del på shakern, vilket är så kul! Men jag valde att mixa mellan svart&vit!
 
När jag hunnit testa på allting kommer jag skriva vad jag tyckte. Om ni är intresserade kika in igen!

Nytt till träningen

Har länge behövt ett par nya träningsskor, idag tog jag mig friheten att köpa ett par. Det blev dessa från Reebok. Galet snygga!

Upp