myadventure

Kategori: Svar på fråga

Svar

Fråga:

Hej! Jag började nyligen följa din blogg och undrar om man kommer kunna följa din resa genom din blogg? Liksom om du kommer att blogga och så :)

Fick denna fråga och tänkte ta upp det för alla om det är någon mer som inte visste.

Ni kommer absolut kunna följa min resa genom min blogg det är de som den till största del är gjord för. Den 1 januari bär det av och från och med då och tre månader framåt kommer det bara skrivas om resan. Så genom denna blogg kommer ni kunna följa hela resan, från start till slut!

 

 

 

Hur får man pengar till resan?

Fick en fråga som lyder:

Hej! Folk gillar inte att prata pengar, men jag måste bara fråga om du betalar för resan själv? Kostar ju en del att resa :)

Jag tänker svara på den eftersom det är en sån viktig del. Utan pengar kan man inte resa. Jag betalar min resa själv, jag har två jobb och sparar de mesta utav pengarna som jag tjänar. Visst kan det vara svårt att spara pengar!? Det tycker iallafall jag. Jag satsar på att ha en del pengar med mig. Jag vill inte vara där nere och se någon utflykt som jag vill göra och sen tänka "men jag kan inte göra den för jag har inte råd". Jag vill liksom ha råd med allt där nere som jag vill göra men ändå inte kasta bort pengarna på dyra boenden och mat. Därför är det viktigt för mig att ha med lite mer pengar än sin budget för att vara säker på att pengarna inte ska ta slut. Hur tänker ni? 

Hur gör man nu för att spara mycket pengar i månaden? Jo jag är ingen sparare egentligen men om jag sparar till något kul, då kan jag spara hur mycket som helst. Det gör mig liksom mer taggad. Gör upp en budget för varje månad för hur mycket som ska gå till räkningar, hur mycket du ska spara och hur mycket som ska gå till nöjen. Då blir det mycket lättare att spara. Man ska inte ta bort sina nöjen helt, men man måste dra ner på dem för att kunna ha så mycket pengar i sparkassan som möjligt. Starta ett sparkonto och döp det till någon som är roligare än "sparkonto" mitt heter "Asienresan2015". Tänk på att man måste jobba mycket innan, man måste jobba för att få pengar men detta tar man ju igen senare när man har semester i tre hela månader, hur skönt?

Ikväll ska jag hämta ut mitt paket från fitnessguru, kika in imorgon så får ni se vad det är för nått!

Bästa kläderna att flyga i

                                                                               

Fick en fråga lite tidigare som jag tänkte svara på och den lyder:

Hej! Skulle du kunna tipsa om vad man skulle kunna ha på sig vid flyg till ett varmare land? 

Självklart kan jag tipsa om det, jag själv brukar faktiskt flyga i byxdress. Det är det bekvämaste enligt mig. Den sitter löst, är tunn så den inte bli för varm när du kommer fram och dom är även väldigt snygga och passar till det mesta. Om man tex inte skulle landa i ett varmt land är det lätt att bara dra över en jacka och det är fortfarande väldigt bekvämt! Byxdress finns i många olika färger och former, både de lite slappare men även de som sitter tajt och snyggt om man skulle vilja det. Finns med alla längder på armar, från som ett linne till fullånga armar. Så jag är säker på att det finns en för alla! På bilderna ser du tre stycken från H&M som ligger mellan 200 - 400 spänn. 

Upp